Vi erbjuder alltid innan du som kund anlitar oss som eran larminstallatör en projektering utav eran anläggning utefter dina behov och krav. Naturligtvis ger vi även tipps utifrån våran egna erfarenhet. 

Vi utför en genomgång på hur jobbet skall utföras, vad som skulle just bli perfekt för din anläggning och vad du själv kräver för att du skall känna dig trygg när du larmar på.

Läs mer: Projektering

Vi och våra tekniker ser alltid en installation som något som ska vara snyggt, pålitligt och som ska hålla, därför är kvalitén och servicevänligheten högt prioriterat.

Våra leverantörer utav material är både miljövänligt och utav den högsta kvalitén. Vi använder bara det bästa och snyggaste för att få din installation att bli så professionell som möjligt.

När vi utför en installation utav en ny anläggning gör vi alltid upp en ordentlig dokumentation.

Så som:

  • Orienteringsritning.
  • Sektionsförteckning.
  • Intyg.

Och mycket mer.

Vid en färdig installation ger våra tekniker er alltid en ordenlig genomgång av ert larmsystem. Även dokumentation om erat larm lämnas och en manual vid framtida larminstruktioner.

Ett serviceavtal med oss betyder att vi erbjuder årlig service utav er anläggning, dygnet runt hjälp året om vid problem med systemet och behöriga tekniker för service.