Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig som kund.

Vi som företag är specialister på att hitta den rätta säkerhetslösningen för dig som kund, vare sig det gäller privatperson eller företag. Ditt behov som kund står alltid i vårat Focus och vi gör allt som står i våran befogan till att du och dom i din omgivning skall känna sig så trygga som möjligt.

Som larminstallatör ställs det krav på oss från kunder och försäkringsbolag. Larmteknik är av Polisen godkänd Larminstallatör, och har försäkringsbolagens samtliga godkännanden i Klass I och II.

Vi som installatörer arbetar alltid efter dina behov och ger även våra förslag på hur vi ska få just din anläggning att bli så trygg och säker som möjligt. Detta med lång erfarenhet utav området och nära kontakt med leverantörerna gör att vi alltid vet vad som passar dig bäst.

Larmteknik arbetar först och främst i Stockholm, men vi har även samarbetspartners över hela landet som kan utföra en installation eller service vart du än är.

Larmteknik I Stockholm AB | Klippgatan 16a | 171 47 Solna
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Phone 08 574 00 532

Bildschirmfoto 2015 02 05 um 09.29.24

Kvalitetspolicy

Larmteknikär miljö- och kvalitetscertifierade enligt SSF 1015

Vi skall genom vårt engagemang ständigt förbättra ledningssystem för miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Vi erbjuder tjänster och produkter utifrån de krav kunderna ställer.

Ipraktiken innebär detta att:

  • Vi gör rätt från början, levererar i rätt tid, till avtalade priser och villkor. Vi använder endast material av högsta kvalitet.
  • Installationerna skall vara utförda på ett sätt så att de uppfyller eller överträffar branschens krav och ger kunden en driftsäker anläggning.
  • Våra kunder alltid bemöts med vår samlade kunskap och erfarenhet som leverantör. Kompetensutveckling i samtliga delar av verksamheten har högsta prioritet hos oss.
  • Tillsammans med våra leverantörer kombinerar vi nytänkande med yrkesskicklighet och gör kundens behov och förväntningar till våra

 

"Ska du investera i säkerhet?" Ladda ner PDF

Larmtekniks´ miljöpolicy

Larmteknik följer kvalitetscertifiering enligtSS 1015

Företagets verksamhet skall bedrivas med minsta möjliga miljöbelastning och energi skall utnyttjas på bästa sätt.

Vi uppfyller myndigheternas fastställda lagar och krav för att förebygga föroreningar.

Vi skall styra våra inköp mot miljövänligare alternativ.

Varje medarbetare ska förstå miljökonsekvenserna av sitt handlande och kunna ta ansvar för den miljöpåverkan som uppstår i det egna arbetet.

Miljöarbetet ska ständigt förbättras med hjälp av kontinuerligt reviderade miljömål och handlingsprogram.

Larmteknik är ett diplomerat Trippel-A företag.

Varje år tilldelas en exklusiv skara företag den högsta kreditratingen i Dun & Bradstreets kreditvärderingssystem. Över 2 300 beslutsregler ligger till grund för bedömningen och alla svenska företag bedöms kontinuerligt av Dun & Bradstreet när det gäller ekonomisk stabilitet och betalningsförmåga.

Av Sveriges cirka 260 000 aktiebolag är det endast drygt 4% som haft den högsta kreditratingen de senaste 12 månaderna och därför diplomerats av Dun & Bradstreet. Att tillhöra trippel-A företagen visar att företaget har välskött ekonomi och helt enkelt är tryggt att göra affärer med.

aaa logga

hemsidabil 

Våra tekniker är alltid redo att rycka ut och kan vara snabbt på plats för installation, service och underhåll av er säkerhetsanläggning

Polisgodkänd installatör

polis

För att bedriva larminstallations- verksamhet krävs tillstånd av Polismyndigheten enligt Lag (1983:1097).Certifierad anläggarfirma

sbsc123

Larmteknik uppfyller kraven för Anläggarfirma Inbrottslarm i larmklass I - II enligt Svenska Stöldskyddsföreningens, SSF 1015, Norm för Anläggarfirma - inbrottslarm.Behörig ingenjör

SBSC behorig ingenjor inbr

Larmteknik har anställda som uppfyller kraven enligt Svenska Stöldskyddsföreningen, SSF 1016, Norm för Behörig ingenjör - inbrottslarm.